Onze leiders

BigCommerce blijft wereldwijd groeien – en dat geldt ook voor de diepte en breedte van ons management. Onze leidinggevenden hebben ervaring met groeiende bedrijven zoals PayPal, HomeAway en Twitter. Ze worden ondersteund door een bestuur met vooraanstaande bedrijfsleiders die weten dat er onfeilbare toewijding aan uw klanten voor nodig is om een geweldig bedrijf te kunnen opbouwen.

Ervaren leidinggevenden

Bc About Us Headshot01 4807 Sj@2X
Brent Bellm

CEO

Brent is de Chief Executive Officer van BigCommerce. Hij heeft 20 jaar ervaring op het gebied van detailhandel en e-commerce en bekleedde tal van directiefuncties, waarin hij toonaangevende bedrijven zoals HomeAway en PayPal liet groeien.

Bc About Us Headshot02 4807 Sj@2X
Robert Alvarez

CFO

Robert is de Chief Financial Officer van BigCommerce. Hij speelde een grote rol bij de overname of notering van zijn 4 eerdere bedrijven en heeft uitgebreide ervaring op het gebied van financiën, planning en zakelijke transacties.

Bc About Us Headshot06 4807 Sj@2X
Russell Klein

CCO

Russell is de Chief Commercial Officer van BigCommerce. Hij brengt meer dan 20 jaar managementervaring mee op het gebied van fusies en overnames, investeringen, joint ventures en bedrijfsontwikkeling.

Bc About Us Headshot11 4807 Sj@2X
Ben Sumrall

COO

Ben is de Chief Operating Officer van BigCommerce. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van hogere operationele en financiële functies bij organisaties die miljardenomzetten boeken, waaronder Amazon en Dell.

Bc About Us Headshot03 4807 Sj@2X
Lisa Pearson

CMO

Lisa is de Chief Marketing Officer van BigCommerce. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring met het opschalen van snelgroeiende bedrijven, met nadruk op zakelijke SaaS. Ze was in meerdere uitvoerende functies verantwoordelijk voor het bepalen van de bedrijfsvisie en -strategie, het aanjagen van bedrijfsprestaties door organische groei, wereldwijde groei, fusies en overnames en het navigeren door zakelijke exits.

Bc About Us Headshot04 4807 Sj@2X
Jimmy Duvall

CPO

Jimmy is de Chief Product Officer van BigCommerce. Voordat hij bij BigCommerce in dienst trad, bekleedde hij belangrijke leidinggevende functies op het gebied van producten bij Hootsuite, Magento, GSI Commerce en Yahoo!

Bc About Us Headshot05 4807 Sj@2X
Brian Dhatt

CTO

Brian is de Chief Technology Officer van BigCommerce. Voor zijn tijd bij BigCommerce was hij CTO bij Borderfree, waar hij leiding gaf aan alle aspecten van product en technologie. Daarvoor bekleedde hij leidinggevende posities bij Jetsetter, Gilt City en Best Buy.

Bc About Us Headshot09 4807 Sj@2X
Marc Ostryniec

CSO

Marc is de Chief Sales Officer van BigCommerce. Marc heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verkoopleiderschap en het aanjagen van forse groei en uitvoering binnen de sectoren voor detailhandel, financiële dienstverlening en productie.

Bc About Us Headshot12 4807 Sj@2X
Paul Vaillancourt

CSO

Paul is de Chief Services Officer van BigCommerce. Hij is expert in het bouwen en leveren van professionele diensten en de allerbeste klantenondersteuning. Hij implementeert strategieën voor relatiebeheer die callcenters veranderen, bedrijfsgroei stimuleren, werknemers behouden en bijdragen aan een sterke reputatie. Hij werkte eerder onder meer voor Support.com, Activant en Intuit.

Bc About Us Headshot10 4807 Sj@2X
Sherri Manning

CPO

Sherri Manning is Chief People Officer by BigCommerce. Ze brengt een schat aan HR-ervaring mee in haar leidinggevende functie en is verantwoordelijk voor organisatieontwikkeling, werving en behoud van werknemers, beloningsplanning, voorzieningen en administratieve en facilitaire functies.

Bc About Us Headshot15 4807 Sj@2X
Jeff Mengoli

CLO

Jeff is Chief Legal Counsel bij BigCommerce. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring als vertegenwoordiger van groeiende bedrijven en was voorheen juridisch adviseur van de Amerikaanse dochterondernemingen van de Alibaba Group.

Bc About Us Headshot08 4807 Sj@2X
MaryAnn Bekkedahl

SVP Business Development

MaryAnn is Senior Vice President Global Business Development bij BigCommerce. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van bedrijfsontwikkeling en verkoopleiderschap bij zowel gevestigde als startende media- en e-commercebedrijven, waaronder Time, Inc. en Keep.com.

Adviseurs van wereldklasse

Bc About Us Headshot19 4807 Sj@2X
Larry Bohn

General Catalyst

Bc About Us Headshot22 4807 Sj@2X
Steve Murray

Revolution

Bc About Us Headshot25 4807 Sj@2X
Jeff Richards

GGV Capital

Bc About Us Headshot24 4807 Sj@2X
Don Clarke

Plex Systems, Inc.

Headshot Jack Mcdonald
Jack McDonald

Upland Software

Headshot Ellen Siminoff
Ellen Siminoff

Raad van bestuur Zynga, Shmoop, Discovery Education, Solarwinds

Visionaire investeerders

Investor Images 3828 Rs @2X