Hoe BeachRC online, in de winkel en op Amazon verkoopt

Dankzij de ingebouwde omnichannel-mogelijkheden van BigCommerce (zoals Square en Amazon) kan BeachRC opschalen

171%

omzetgroei op jaarbasis

$ 15.944

nieuwe inkomsten via Amazon-integratie

7.507

producten gesynchroniseerd op on- en offline kanalen

171%

omzetgroei op jaarbasis

$ 15.944

nieuwe inkomsten via Amazon-integratie

7.507

producten gesynchroniseerd op on- en offline kanalen

Het succesverhaal van BeachRC

Vier jaar geleden was BeachRC een gloednieuwe fysieke winkel in Myrtle Beach. In die tijd schoot het aantal bezoekers omhoog, waardoor het team geen ruimte meer had voor alle benodigde voorraad. Dus toen ze naar een groter gebouw verhuisden om al het nodige materiaal op te kunnen slaan, wist CEO Brent Densford dat ze een online winkel nodig zouden hebben.

Densford kwam uit bij BigCommerce om hem te helpen de voorraad via verschillende kanalen te beheren. Hij gebruikt de integratie van het platform met Amazon nu om meer producten te verkopen op meer plaatsen dan ooit tevoren.

Meer informatie over verkopen op Amazon voor online winkeliers.

Het beste voorraadbeheer op offline en online kanalen

Zoals verteld aan BigCommerce door Brent Densford, CEO van BeachRC.

Toen we op zoek gingen naar een e-commerceplatform voor onze online winkel, was het van cruciaal belang dat het platform goed zou synchroniseren met Square, dat ons prominente verkooppunt is voor onze fysieke winkel, waar 80-90% van onze verkoop plaatsvindt.

Ik weet dat sommige van de andere e-commerceplatforms zoals Shopify interne point-of-sale-systemen hebben, en dat zou voor ons simpelweg niet werken. BigCommerce was het enige platform dat een voorraadintegratie bood voor zowel de website als de fysieke winkel via Square. Dat was het belangrijkste voor ons.

Plug-and-play e-commerce die werkt

Zoals verteld aan BigCommerce door Brent Densford, CEO van BeachRC.

Het was ook heel belangrijk dat het e-commerceplatform dat we zouden gebruiken eenvoudig zou zijn, en dat ik niet veel tijd zou hoeven te steken in designwerk of iemand zou moeten inhuren om dat te doen.

Ik heb een diploma in grafisch ontwerp, dus ik kan een gedeelte van het artwork zelf doen, maar om dat in code te implementeren, zou erg moeilijk zijn. Het plug-and-play design van BigCommerce heeft het erg simpel voor me gemaakt om meteen aan de slag te gaan en te verkopen. Het is ook erg fijn dat ik producten aan de winkel kan toevoegen en inzicht heb in hoe alles werkt dankzij de analyses, en dat allemaal zonder veel gedoe. Dat was erg belangrijk.

We waren binnen een week live.

Couponcodes zorgen ervoor dat fysieke kopers trouwe online klanten worden

Zoals verteld aan BigCommerce door Brent Densford, CEO van BeachRC.

We verkopen vooral in onze fysieke winkel, en we doen niet veel aan online reclame. In plaats daarvan versturen we kassabonnen via e-mail met Square, met daarbij ook kortings- en couponcodes voor mensen die al een aankoop hebben gedaan.

Zodra we hun e-mailadres en telefoonnummer hebben, kunnen we hun digitale bon bewerken om daar een couponcode aan toe te voegen. Die werken erg goed, en dat was een tijdje de manier waarop we het grootste gedeelte van onze online verkopen binnenhaalden.

Organisch verkeer zorgt voor meer online zichtbaarheid en betrokkenheid

Zoals verteld aan BigCommerce door Brent Densford, CEO van BeachRC.

Onze online verkoop heeft echt een vlucht genomen, zelfs zonder reclame. Ik denk dat dat veel zegt over de kracht van de SEO-functies van BigCommerce. We hebben ook veel evenementen georganiseerd en hebben meer aandacht en zichtbaarheid gekregen in onze niche.

"Dankzij het plug-and-play-design van BigCommerce kan ik heel eenvoudig aan de slag gaan en meteen verkopen."

Brent Densford, CEO van BeachRC

Ik weet dat sommige van de andere e-commerceplatforms zoals Shopify interne verkooppuntsystemen hebben, en dat zou voor ons gewoon niet werken. BigCommerce was het enige platform dat via Square een voorraadintegratie aanbood voor zowel de website als de fysieke locatie.

Brent Densford, CEO van BeachRC

Beach Rc Quote Asset

Meer verkopen op meer plaatsen dankzij BigCommerce-integraties

Zoals verteld aan BigCommerce door Brent Densford, CEO van BeachRC.

De Amazon-integratie van BigCommerce is echt goed en heeft ons echt geholpen. We doen nu meer e-commerce- en online verkopen dankzij onze aanwezigheid op Amazon.

Ik zou nooit zelf mijn producten op Amazon hebben gezet. Dit deed ik alleen omdat het zo eenvoudig was om rechtstreeks via BigCommerce te integreren, en nu zien we dat 1 op de 10 bestellingen via Amazon gebeurt.

Het is een geweldige manier om meer klanten te trekken, zeker als je strategisch te werk gaat wat betreft de producten die je erop zet en welke producten je exclusief voor je eigen website maakt.

Ik denk verder dan alleen maar verkopen op Amazon omwille van Amazon. Onze aanwezigheid daar zorgt er ook voor dat we meer klanten op onze website krijgen. Het helpt met het aantal verkopen en het laten groeien van onze website en klantenbestand.

Een centrale hub voor omnichannel verkopen

Zoals verteld aan BigCommerce door Brent Densford, CEO van BeachRC.

Ik schat dat zo'n 99% van alles wat we doen via BigCommerce gebeurt. We gebruiken Amazon Seller Central niet veel. Ik wil alles gemakkelijk en gestroomlijnd maken voor mijn team, dus gebruiken we voor bijna alles het BigCommerce-configuratiescherm en de Kanaalmanager.

Gebruiksvriendelijkheid voor vlotte dagelijkse werking

Zoals verteld aan BigCommerce door Brent Densford, CEO van BeachRC.

BigCommerce als geheel is erg gebruiksvriendelijk. Alles is goed georganiseerd. Ik geloof niet dat er iets op het platform ontbreekt waar wij behoefte aan hebben. Het is moeilijk te zeggen wat mijn favoriete functie is. Alles is gewoon erg goed.

"Onze online verkoop heeft echt een vlucht genomen, zelfs zonder reclame. Ik denk dat dat veel zegt over de kracht van de SEO-functies van BigCommerce."

Brent Densford, CEO van BeachRC

Meer over deze onderwerpen bekijken

Meer Succesverhalen

Read Case StudyCasestudy miniatuur Carons strandhuis

Caron's Beach House

Lees het verhaal
Read Case StudyMiniatuur casestudy decibullz

Decibullz

Lees het verhaal